PLEWISKA – gabinet stomatologiczny / 2018

Opis projektu

Dla naszych sympatycznych klientów przygotowaliśmy niedawno projekt wnętrz małej przychodni stomatologiczno-ortodontycznej w lokalu usługowym w nowo powstałym budynku mieszkaniowym wielorodzinnym w Plewiskach.

Lokal składa się z dwóch gabinetów lekarskich, poczekalni z wc i małego zaplecza socjalno-porządkowego. W ramach zlecenia opracowaliśmy projekt wnętrz oraz projekt technologiczny, niezbędny do uzyskania pozytywnej opinii określonych urzędów. Stworzyliśmy też logo gabinetu, które mamy nadzieję niedługo zawiśnie na ścianie poczekalni :)

Połączenie estetyki i designu ze ścisłymi wytycznymi i przepisami dotyczącymi projektowania tego typu obiektów, było dla nas nie lada wyzwaniem. Wnętrza zostały utrzymane w jasnych barwach, jednak staraliśmy się aby nie były przesadnie “sterylne”. :)